Polaris Riders Forum banner

1 - 10 of 10 Posts

·
Registered
Joined
·
242 Posts
Discussion Starter #1
any reason my engine isnt turning over as quick as it should be on start up ? what are somethings that might be preventing it to do this ..... If you can help me out and let me know how to fix it will help out alot ... thanks ...... i wanna try to fix it tomorrow morning or sometime be4 i take my predator out with my dad and some of my cusint for a ride .... thanks .....
 

·
Registered
Joined
·
97 Posts
Battery
 

·
Registered
Joined
·
46 Posts
I double what Toby says!
 

·
Registered
Joined
·
242 Posts
Discussion Starter #4
alright i was thinking something like that bc i was hearing that some people there battery was half way charged
 

·
Registered
Joined
·
54 Posts
Mine does the same thing...Sounds like the batery is week. I also take in consideration that it takes a lot of juice to turn over that 500cc.
 

·
Registered
Joined
·
242 Posts
Discussion Starter #7
ya i have that problem to what do you know im gunna check my battery out this weekend ........ bc im to busy now
 

·
Registered
Joined
·
993 Posts
I had some similar problems, I think polaris forgot to tighten the battery cables on a few of the predators, my positive cable fell compleatly off and the negative was only threaded in about 2.5 turns.
 

·
Registered
Joined
·
429 Posts
must have been made on a Friday around 4:30pm.
 

·
Registered
Joined
·
242 Posts
Discussion Starter #10
lol nothing is ever perfect once you buy a brand new quad lol
 
1 - 10 of 10 Posts
Top